Hulp vanop afstand

Dit is een gratis dienst die wij u aanbieden. In bepaalde gevallen is het mogelijk om een probleem snel te analyseren door verbinding te maken met uw computer. Dit kan makkelijk via Teamviewer. Daarmee kunnen wij uw computer vanop afstand overnemen en kijken waar het probleem zich situeert.

Klik op het logo om het bestand te downloaden. 

Windows Logo Wanneer je een windows computer hebt, dien je links op het logo van Windows te klikken. Vervolgens zal er een programma met de naam TeamViewer-win.exe gedownload worden. Als de download voltooid is, kan u het programma uitvoeren of installeren. Er volgen nog enkele beveiligingswaarschuwingen waarbij je steeds op "OK" of "Uitvoeren" moet klikken. Uiteindelijk krijg je een nieuw venster met uw ID en wachtwoord op. Bezorg ons deze gegevens en laat dit venster open staan.
Apple Logo Wanneer je een apple computer hebt, dien je links op het logo van Apple te klikken. Vervolgens zal er een programma met de naam TeamViewer-mac.dmg gedownload worden. Ga naar je download map en dubbelklik op dit programma. Dubbelklik nogmaals op het logo van TeamViewer. Indien je een beveiligingswaarschuwing krijgt, klik je op "Open". Uiteindelijk krijg je een nieuw venster met uw ID en wachtwoord op. Bezorg ons deze gegevens en laat dit venster open staan.

 

Opgelet: In de meeste gevallen is het noodzakelijk om langs te komen of het toestel binnen te brengen. Deze optie dient enkel om een snelle analyse te kunnen maken van het probleem.

Heb je een probleem contacteer ons dan snel!

Disclaimer | Privacy Policy | Cookie Policy | webdesign © Markt15 i.s.m. Sanmax